vem är vad?

ok, nu är allt färdigköpt. blev några kronor ändå, men hey- det är bara halloween en gång om året.. tyvär!
skumpa- check
outfit- check
pynt i lght- check

måste bara köpa alkohol till mig själv, nån pumpa och tillbehör till bålen, sen är allt check, check, check.
så ikväll smäller det. ska bli oerhärt intressant, vet inte vad nån ska vara nästan, utom elin och marran.
ahh, jag som är så nyfiken.

ligger o ska powernapa nu. vaknade med huvudvärk som blev ännu värre när jag jobbade.
men jag fick ju iaf smaka brödet som kom 2 i norges brödbakningstävling, eller nått liknande. i know, mitt jobb är glam glam. och för er som är född igår kallas det där ironi.

sov gott!






hrmpf

idag hörde jag världens roligaste sak.
scenario: jag sitter och väntar på bussen, ett gäng på 7-8 12åringa killar kommer till busstoppet. dom två sista går o pratar, varav den ena av dom (blek gingerhead med sån här otroooligt originell liten tuppkam på toppen av huvet) säger "jag bruker minst en time på håret mig var dag...."

ha, hade lust att ställa mig upp, rufsa om hans hår och säga att jag knappt bruker en timme på att fixa mig inför fest. observera knappt..
jag skrattade inombords alla tre stationer hem.

väl hemma möter jag en studsande boll... Lolitaboll, såklart. stackarn har varit själv länge idag,och überglad över att se en levande varelse.
så då gick vi på tur på kyrkogården och sprang runt bland löv!

nu; fixa min halloween kostym. haha, det ska bli kul imorrn! och so far 700 i potten, tror jag.



cash is king

pengar rullar in som de ska, men ut igen lika fort. nu har jag gjort allt vad vuxet heter- för november månad. hyra, osv. så nu är det fritt fram att göra whatever med resten. typ köpa en fin datorväska till KT? ja! jag har hittat den.

nu ska jag försöka hitta mig en häst som jag kan rykta, klappa, motionera, vad tusan som helst, bara jag får vara nära en häst lite oftare än nu. gärna en svart, stor häst. men det spelar egentligen inte så stor roll.
jag vill shoppa ridbyxor, jacka, stövlar. punkt.


you're officially screwed..

jag är officiellt körd. jag har hjärnsläpp.. suttit nu i över en timme o försökt komma på nått att vara på halloween festen på lördag. men jag kommer inte på n å g o n t i n g. hur är det möjligt?

Tips, tack!


måste piffa till mig, ska möta upp marran snart. shoppiiiiing.

party, någon?

Lolita ligger och snarkar, det är så lugnande! Fin och ren är hon också, efter tvångsintag i duschen. fast jag tror hon gillade det tilllut, särskilt när jag fönade henne! rar hund, det där.

har tillfrisknat såpass att det var dags för jobb idag igen. började med mjukstart, var färdig redan innan kl ett.
var även hungrig idag, första gången på tre dagar. så jag tryckte glatt i mig en baguette, vilket jag senare skulle ångra, då jag såklart började må illa, men nu är det lugna gatan igen.
även att halva hede- kolonin som bor här i oslo är magsjuk.

har fått fri nästa fredag, så då bär det av hemöver för dans och lek på forum. maria nr2 tyckte vi var knäpp för att vi ska hem o dansa. men ska de va så ska det. hem o hämta lite grejjer, komma bort från oslo en sväng. inte dumt, inte dumt.

halloween festen i helgen verkar arta sig. pengar till den som är bäst utklädd, kom kom kom!
jag ska försöka hitta på en magnifik utstyrsel. är på tiden att börja tänka på det nu ja.





ick- factor

jag har magsjuka. ett och ett halv år sen senast, fakiskt. nåväl, lika bra att få det överstökat.
av det här dygnets so far 21 timmar har jag varit vaken typ 6, varav tre av dom halvsovit framför vänneravsnitt, och resten suttit och försökt tryckt undan illamående. härlig dag.
borde egentligen duscha. känner mig äcklig. luktar jävligt äckligt, och ser förmodlingen rätt äcklig ut. ett vandrande äckel, med andra ord.

men lilla lolita verkar tröttare än jag. hon har kojsat i soffan precis hela dagen, och inte varit bitter alls över att jag legat i horisontalt läge mest hela dagen.

o stackars marran, hon får diska, tvätta, städa, ta hand om couchsurfare. medans jag gör ingenting. men jag orkar inte. jag orkar nada chokolada. men jag hänge lite tvätt iaf.
idag är en sån här dag så man önskar att man var 13 igen. man bodde hemma, mamma ringer till skolan, kommer och fixar prinsessbädden, ger en nått att äta, eller dricka.
men nu, nu måste man fixa allt sånt själv.

all energi jag samlat upp idag är slut nu, så this is it.
natten.

fint folk.

jag och marran e sent ute som vanligt, nu ha vi nyss ätit. nu ska vi hetsdricka några öl, svira om och slå klackarna i taket. men fint folk kommer alltid sent!
får se vad oslo har att erbjuda den här lördagskvällen..

ses ute i vimlet.

my friday is lovely.

äntligen är det fredag, en fredag som innebar shopping, trots att jag bara har noll pluss sextio plus hundra kronor minus femtio, typ. inte så mkt, med andra ord.
men marran leker sugarmama.

lång dag idag. när klockan var runt två var jag helt slut, kändes som klockan var typ sex. mycket väntan idag. och lite skratt!
men det tog inte lång tid att sänka mitt humör när jag fick vänta på trikketöy i ca 40 minuter. varför gick jag inte istället? jo, för jag tycker det kändes så långt dit jag skulle, och jag är jävligt lat.

imorrn är det lördag, jag o marran ska gå o loppisfynda i nya snygga skor, läderhandskar och humöret på topp, för att senare möta upp med diverse folk för aktivt alkoholintag. jag ser fram emot det.

på söndag kommer lolita, äntligen. hon har lingonmånad(?!!), tydligen, och ska ha trosor på sig. det kommer bli ännu mer freakshow än innan med andra ord. men det gör inget, en cirkus i vardagen mår väl alla bra av?

fri på måndag. då får vi två couchsurfare från le france. ser fram emot det. var ett bra tag sen nu. och så kommer en linda också, så det blir fullt hus med tre inneboende och grisen.

kanske blir kommande sean- banan wannabe också, om maria får som hon vill. ska sova på saken..
till dess... ruuumpaaa.


what goes around comes around

idag har varit en lång dag på jobbet, dvs ca 8 1/2 timme. jag har blivit bortskämd vill jag lova, vanligtvis jobbar vi inte mer än ca. 6- 7 timmar, om ens det. jag gillar't.

en jag vet vem det är, nämner inga namn, fick en repa på sin nya bil idag. jag skrattar inombords, och är övertygad om att det är karma, karma, karma, för hela slanten, som slår tillbaka!

nästa helg vankas det halloween fest, så om det är ngn som läser och känner jaaa, jag vill klä ut mig ordentligt, och eventuellt vinna typ 1000 spänn, så är du/ni hjärtligt välkommna.

bellan är här o hälsar på, mycket trevligt om du frågar mig. iväg på mission impossible, vilket innebär att väcka marran ur djup skönhetssömn. men hon klarar det nog bättre än vad jag brukar göra, då det enda jag lyckas med är att få henne arg och att aldrig mer vilja kliva upp..
det är väl sånt systrar är till för?

igår var det kak- kalas. medans alla andra tar en kaka i taget tar jag o marranbarran en av varje sort på samma gång, sitter knäppttysta och tuggar för brinnande livet. maria nr 2 kollar på oss, skrattar, och frågar om det är gott.. vi kollar upp en sekund, nickar ivrigt, för att sen återgå till hetsätandet som resultaterade i sockerkoma, och vi satt istället och stirrade rakt ut i rummet, fortfarande utan att säga att knyst.

idag fortsätter vi fett- dieten med middag från MCD. inte dumt att vara jag.



Frankly my dear, I dont give a damn..

ojojoj, idag hände något spektakulärt... negativt, men ändå spektakulärt. jag glömde min mobil hemma. pga att jag sov 3 minuter längre än jag brukar så blev jag allt för stressad. TRE MINUTER!!! kollade på klockan, insåg att jag var tvungen att gå till bussen, slängde mob på sängen igen, kutade ner för trappan, går ca tjugo meter, inser mitt misstag, skriker kuk kuk kuk och fortsätter gå för att inte ta risken att missa bussen.

stackars lilla flicka som inte kan leva utan sin mobil, tänkte ni. men så är det faktiskt inte. hade inte varit nått problem om inte johan eventuellt skulle sluta typ halv två och inte ha nånstans att ta vägen. och jag trodde ju att jag skulle sluta innan han, bla bla bla. det gjorde jag såklart inte, därav ingen bra dag att glömma telefonen. men allting löste sig. punkt.

idag har det vart lite jobbigt att leva.. trött som en gnu och huvudvärk för att min nacke är helt körd med säkert hundra tusen knutar som trycker sönder mina nerver. nånting liknande.
men lika glad är jag för det, för idag ska jag på tårtkalas!!!!
och dessutom har halva veckan gått. stockholm i helgen? kanske, kanske inte. jag hoppas.



en rolig sak som hände igår förresten. johan spottade tuggummi i sitt hår, var tvungen att klippa bort en tuss. hahahahaha.

Lolitaboll

omg, jag o marran = mästerkockar nr 1. hon stog för couscous, jag för laks. med fetaost och sweetchili on top! rekommenderas.

har kollat lite på ryanair nu ikväll. mammy kommer ju ner till jul, och om allt går som planerat firas julen utanför norges gränser. det passar oss alldeles utmärkt, norge kör ju ändå på någon form av heltids- siesta så fort en röd dag skymtar runt hörnet.
vart skulle ni åka? frankfurt? paris? lodz? düsseldorf? lodz blir det ju inte iaf. mamma har vänligt, men bestämt, sagt att polen inte är ett alternativ, ha!
annars ska det väl vara billigt där? nåväl, det reder sig.

kom att tänka på maria montazami för en stund sen också. jag saknar henne.. hon blev lite som en härlig kompis som man träffade typ en halvtimme varje vecka. men sen, poff! så var hon bara borta. dumt.

apropå sakna, snart kommer lolliboll tillbaka till oss. var länge sen hon var här nu, så vi har fått sakna henne extra mycket.
här är hon festfin i rosa rosett. hur kan man göra annat än att älska den snarkande lilla (?) grisen!!




swatch this

det blev internet-zappande istället, om man nu kan kalla det så..
har iaf suttit och kollat efter klockor nån timma nu, på swatch.com finns dom här raringarna

ngn som känner sig givmild?

Here we go again..

ok, nu när jag har skaffat mig ett liv med mindre tid för äventyrliga aktiviter som bungyjump, surfning, festa-för-brinnande-livet-i-flera-dagar-dagar, klappa koalor och sola så är det väl dags att börja blogga igen.
märk väl hur fint jag har gjort det, enbart med lite hjälp från några sidor på internet. ganska flink, om ni frågar mig..

idag har varit den tröttaste dagen på länge, men tack gode gud var det lite att göra på jobbet. men det tar ju ändå tusen år att göra ett litet antal snittar på grund av vimspetter nr 1.

ellers da.. hmm, måste komma in i det här med bloggande igen. det kommer nog ta ca. 1 dag så sitter jag väl här dagarna i ända, skriver sissådär 10 inlägg per dag.. typ lika många ggr som jag loggar in på facebook varje dag.

får väl se vad kvällen har att bjuda på.. helst skulle jag vilja ha en stor skål godis framför mig, och 100 olika tv-kanaler att zappa emellan. det där med 100 olika kanaler lär nog dröja eftersom vi inte verkar kunna få tummen ur röven och fixa det. men... allt har sin tid!
godiset å andra sidan, det går ju att fixa på en tia!

snakkes.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0